Arsenal Birmingham maçı canlı izle

27.02.2011
74
Arsenal Birmingham maçı canlı izle

Arsenal Birmingham maçı canlı izle Arsenal Birmingham maçı canlı seyret Arsenal Birmingham maçını canlı izle Arsenal Birmingham maçı canlı

Arsenal Birmingham maçı canlı izle Arsenal Birmingham maçını izle Arsenal, altı senelik hasreti dindirme peşinde
Tam altı sezondur bir kupa kazanamayan Londra ekibi, bu sezonki ilk kupasını kazanmak için sahaya çıkacak.
İngiltere Lig Kupası (Carling Cup) Finali’nde Arsenal, Birmingham City’yle karşılaşıyor.

11 maçlık yenilmezlik serisi

Ligde zirve mücadelesi veren ‘Topçular’ tüm turnuvalarda 11 maçtır yenilmiyor. 6 senedir bir kupa kazanamamış olan Arsenal’ın kazandığı son kupa 2005’teki Federasyon Kupası’ydı. Arsene Wenger bu konu hakkında “Birkaç senedir bir şey kazanmamış olmak üzerimizde baskı yaratır mı bilmiyorum. Tek bildiğim, bir finali oynuyorsanız kazanmayı tüm benliğinizle isteyeceğinizdir.” şeklinde konuştu. Arsenal’da Cesc Fabregas ve Theo Walcott sakatlıklarından dolayı bu maçta oynayamayacak.

Muhtemel 11: Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Song, Wilshere, Nasri, Bendtner, Van Persie, Arshavin

48 senelik hasret

Lig Kupası’nda buraya gelene kadar Arsenal gibi 13 gol atan fakat iki gol yiyen rakibinden farklı olarak kalesinde sekiz gol gören Birmingham City ise tam 48 senedir bir kupa kazanamıyor. İskoçya’da Rangers’la kupalar kazanan menajer Alex McLeish, maçtan önce yaptığı açıklamalarda “Oyuncularımdan isteyebileceğim tek şey, hepsinin teker teker konsantre olması. Eğer herkes bir birey olarak her şeyini sahaya yansıtırsa işte o zaman bir takım olabilir ve bu kupayı alabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Muhtemel 11: Foster, Carr, Johnson, Jiranek, Ridgewell, Hleb, Ferguson, Gardner, Larsson, Martins, Zigic

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.