Arkadaşlar İyidir ne zaman yayınlanacak?

Arkadaşlar İyidir ne zaman yayınlanacak?

Arkadaşlar İyidir hayranları dikkat Arkadaşlar İyidir saat kaçta yayınlanacak? Arkadaşlar İyidir neden yayınlanmıyor? Arkadaşlar İyidir yayından mı kalktı?

Show TV’nin sevilen dizisi Arkadaşlar İyidir bundan sonra yeni saatinde yayınlanacak.

Başrollerini Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar, Pınar Çağlar Gençtürk ve Devrim Özder Akın’ın paylaştığı O3 Medya imzalı yapım, reytinglerin düşük olmasından dolayı 9. bölümünden itibaren 22.15’te ekrana gelecek.

Arkadaşlar İyidir, yeni bölümüyle Pazar 22.15’te Show TV’de!

10- Arkadaşlar İyidir Show TV

Arkadaşlar İyidir’in genel hikayesi ise Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar. Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.