Arkadaşlar İyidir 7.bölüm yeni fragmanında heyecan dorukta

05.10.2016
83
Arkadaşlar İyidir 7.bölüm yeni fragmanında heyecan dorukta

Arkadaşlar İyidir 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sempatik dizinin yeni bölümünde Eren ve Gizem arasında bir yakınlaşma başlar. Erenin babası Arkadaşlar İyidir yeni bölümde herkese gergin anlar yaşatır. Arkadaşlar İyidir heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Pazar akşamı ekrana gelecek.

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisinin başrollerinde İdris Nebi Taşkın, Aslı Melisa Uzun, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu yer alıyor. Pazar akşamları ekrana gelen gençlik dizisi Arkadaşlar İyidirde bu hafta heyecan dozu yüksek sahneler yaşanacak. Eren ve Gizem arasında yaşanan romantik anlar çok uzun sürmeyecek. Candan teyzesini yerde baygın halde gören Seda büyük bir korkuya kapılacaktır. Öte yandan Erenin babası kötü bir halde eve gelince ailesi ve gizem büyük şaşkınlık yaşayacaklardır.

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Arkadaşlar İyidir”in 5. son bölümünde; Eren ve Seda arasındaki yakınlaşma bütün dengeleri bozar. Merve ve Yunusu ise büyük hayal kırıklıkları beklemektedir. Salih, Ayşeye gerçeği anlatmakta tereddüt ederken, Hayri, Semanın hiç beklemediği bir şey yapacaktır. Seda, Gizemden şüphelenmeye başlar. Gizemin tekrar hayatlarına girmesiyle işler karışmaya başlamıştır. Salihin büyük sırrı şimdi de Candanın eline geçmiştir. Yunus için düzenlenen doğum günü partisi herkesi bir araya getirir ama gece sürpriz bir şekilde sonlanacaktır.

ARKADAŞLAR İYİDİR 7. BÖLÜM FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.