Arkadaşlar İyidir 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

23.09.2016
79
Arkadaşlar İyidir 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arkadaşlar İyidir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Arkadaşlar İyidir 5. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Arkadaşlar İyidir yeni bölüm tüm detayları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz

Başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydosun yer aldığı, genç kadroya; emre karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimler eşlik ediyor. Yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini ise Deniz Koloşun yaptığı “Arkadaşlar İyidir”in senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği “Arkadaşlar İyidir”, üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini anlatıyor.

ARKADAŞLAR İYİDİR 5. BÖLÜM FRAGMANI

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Eren çocukluk kabuslarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kalıyor. Hayri’nin eve dönüşüyle, Eren çocukluk kabuslarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kalır. Seda, Salih’in en büyük sırlarından birini öğrenip dağılmıştır. Gizem Seda’yı Ayşe’yle konuşup bu sırrı ortaya çıkarması için ikna etmeye çalışır. Merve, Seda’nın kendisi hakkında konuştuğunu sanıp ondan hesap sormaya çalışsa da, Seda’nın aklı başka yerdedir. Yunus, babasının ameliyatı için İzmir’e doğru yola çıkarken başına geleceklerden haberdar değildir. Eren’in Hayri’yi evden göndermek için yaptığı plan ise Sema’yı şoke edecektir.

ARKADAŞLAR İYİDİR”İN JENERİK MÜZİĞİ GRİPİN İMZALI!

Türk Pop Müziğinin klasikleşen her nesilde iz bırakan şarkısı “Arkadaş” Show TV’nin yeni dizisi “Arkadaşlar İyidir” ile bir kez daha gönülleri fethetmeye geliyor. Dizinin jenerik şarkısı olan “Arkadaş”ın yeni yorumu Gripin imzasını taşıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.