Arka Sokaklar dizisi 422. bölüm fragmanında Hüsnü dönebilecek mi

20.12.2016
83
Arka Sokaklar dizisi 422. bölüm fragmanında Hüsnü dönebilecek mi

Arka Sokaklar dizisi yeni macera dolu sahneleriyle Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar 422. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hüsnü tekrar görevinin başına dönebilecek mi? Ekip arkadaşları Hüsnünün tekrar gelmesi için ne yapacak? sorusu Arka Sokaklar yeni bölümde yanıt bulacak

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar 422. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde Hüsnü tekrar görevinin başına dönebilecek mi? Ekip arkadaşları Hüsnünün tekrar gelmesi için ne yapacak? Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar 422. Bölüm 23 Aralık Cuma akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

ARKA SOKAKLAR 422. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arka Sokaklar son bölümde Komiser muavini Mehmet ekibe alışmaya çalışmaktadır. Ekibin tamamı bu süreçte Mehmet’e fazlasıyla destek olurlar. Mesut, Ali ve Mehmet’in bulunduğu ekip gelen bilgi üzerine Sezgin’in kaçacağı nokta olan sahile gelirler. Hüsnü, Hakan, Selin, Arda’nın bulunduğu ekip ise Sezgin’in kır evine baskın yaparak Sezgin’in adamları olan Şevki ve Hayri’yi tutuklarlar. Fakat, operasyonda beklenmeyen bir gelişme yaşanır ve Mehmet yaralanır.

Ekip, Mehmet’i hemen hastaneye kaldırır ve Mehmet ameliyata alınır. Ekip ise yine Sezgin’in peşine düşer. Sezgin’in planı gözbebeği eşi Sema ve kızları Melek’i de alıp deniz yoluyla kaçmaktır. Sema üzerinden Sezgin’e ulaşmaya çalışan ekibimiz doğru yol üzerindedir, fakat Sezgin fazlasıyla güçlü ve zeki bir adamdır. Mesut ve Selin Sezgin ile karşı karşıya gelse de Sezgin’in hiç acıması yoktur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.