Arka Sokaklar 412. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

09.10.2016
71
Arka Sokaklar 412. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar sezonlardır Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkıyor. Fenomen haline gelmiş dizi Arka Sokaklar 412. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mesut komiserin Tunç ile başı dertte. Tunçun hap kullandığını öğrenen Mesut komiser ne yapıyor? İşte Arka Sokaklar 412. yeni bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 412. yeni bölüm heyecanı başladı. Her bölümde başka bir olayın içine çeken heyecan dozu yüksek dizi Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? İşte 412. yeni bölüm fragmanı ve Arka Sokaklar.

Arka Sokaklar, Kanal D de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınıyor. Dizi, Kanal Dde yayımlanmaktadır.

ARKA SOKAKLAR 412. BÖLÜM FRAGMANI?

ARKA SOKAKLAR 411. BÖLÜM ÖZETİ

Hakan mahkemeye çıkarılır ve tutuklanmasına karar verilir. Hakan’ın annesi Nesrin kendinden geçer. Aylin hem Nesrin’e destek olmaya çalışır hem de sevdiği adam gerçekten terör örgütü üyesi olabilir mi diye düşünür. Hakan, cezaevine henüz giriş yapmış bir tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez. Ekip arkadaşlarından şüphe etmezler. Ancak, Rıza baba ve Arif Müdürün olaya fazla sert bakışı herkesin aklına bir “Acaba mı?” ihtimalini getirir.

Tekin’in okulda gösterisi vardır. Gösteride de kanto söyleyecek, kadın kılığına girecektir. Bu konuda Nazike’den yardım ister. Kostümlü genel provaya Nazike, Zeliha ve Metin’de gider. Bu sırada prova olduğunu duyan Suat Hüsnü’yü arayıp durumdan habersiz bir şekilde Tekin’e gidip hem sürpriz yapmak hem de oğullarını sahnede izlemek için okula giderler. Hüsnü hiçbir şeyden habersiz olarak Tekin’i sahnede kadın kılığında görünce olanlar olur…

Tunç’un Ebru ile ilişkisi devam etmekte, gittikçe baba oğul ilişkileri de yıpranmaktadır. Ebru eski sevgilisi Oktay’ın evinde Tunç ile birlikte takılmakta ve yavaş yavaş uyuşturucuya alıştırmaktadır.

REYTİNG ŞOKU!

Kanal Dde yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar, geçtiğimiz akşam yayınlanan 411inci bölümü ile rakiplerine fark attı.

7 Ekim Cuma reyting sonuçlarına göre; Totalde 7.36 reyting ve 20.09 share ile zirvede yer alan Arka Sokaklar, ABde ise 5.06 reyting ve 14.1 share ile ikinci oldu.

Fethullahçı Terör Örgütüne hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Rıza Babanın ekibindeki Hakan Komiserin, gizli görevde olduğu ve örgüt elemanlarının yakalanması amacıyla emniyet amirinin bilgisi dahilinde hapishaneye girdiği ortaya çıktı. Bu durumdan habersiz olan Hakan Komiserin ekip arkadaşları, gerçeğin ortaya çıkması ile büyük şaşkınlık yaşadı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.