Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban şoku

01.05.2016
86
Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban şoku

Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban şoku Geçtiğimiz haftadan beri belirsizliğini koruyan Arka Sokaklar Hüsnü Çoban öldü mü? sorusuna yanıt aranıyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Hüsnü, hastanede yaşam savaşı veriyor, herkes perişan oluyor! İşte Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler

Yönetmenliğini Orhan Oğuzun yaptığı, yapımcılığını Erler Filmin üstlendiği Arka Sokaklarda yeni bölüm heyecanı başladı. Ekranların merakla beklenen dizisi Arka Sokaklar 400. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 11 yıldır yayın hayatını sürdüren Arka Sokaklarda, Hüsnü Çoban yaşıyor mu, ölüyor mu? sorusu, 29 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümde de yanıt bulmadı. Dizinin takipçileri, bir haftadır merak ettikleri bu cevap için 6 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 400üncü bölümü beklemeye başladı.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozanın yer aldığı dizinin son bölümünde; sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden Hüsnü Çobana, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı yapan doktor, Hüsnünün hayati tehlikesi devam ediyor dedi.

Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00da Kanal Dde!

ARKA SOKAKLAR 400. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

SEYİRCİ UYANMASINI İSTİYORSA GÖZLERİNİ AÇACAK

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemden düşmeyen konu için, Hüsnü Çoban’ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım. Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yoksa adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani ifadelerini kullanmıştı.

ARKA SOKAKLAR 399. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır.

Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu

Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın

Can Başak Arif Müdür

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.