AÖL soruları ve cevapları açıklandı mı 18-19 Mart AÖL 2. dönem

23.03.2017
86
AÖL soruları ve cevapları açıklandı mı 18-19 Mart AÖL 2. dönem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 18-19 Mart tarihlerinde yapılan AÖL 2. dönem sonu sınavlarının soruları ve cevapları heyecanla bekleniyor. Sorular ve cevapların yayınlanacağı tarih konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçlar http://aol.meb.gov.tr/ adresinde erişime açılacak.

MEB tarafından gerçekleştirilen AÖL 2. dönem sonu sınavları 18-19 Mart tarihinde gerçekleştirilen 3 oturumun ardından sona erdi. AÖL sınav soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soruları cevapları http://aol.meb.gov.tr/ adresinden sorgulanabilecek.

AÖL 2. DÖNEM SONU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

18-19 Mart tarihinde gerçekleştirilen AÖL 2. dönem sonu sınavlarının sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı İş takvimine göre 21 Nisan tarihinde adaylara duyurulacak. AÖL 2. dönem sonu sınavlarının açıklanmasının ardından 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri 08-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖL SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Adayların sınav sorularına itirazlarını, sınavdan sonra en geç 3 gün içinde, sınav sonuçlarına ait itirazlarını ise sonuçlar açıklandıktan sonra en geç 5 gün içinde yapmaları gerekmektedir. İtirazlar için öncelikle, Yenilik ve eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin,
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara-Beşevler veya

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Ankara-Merkez veya

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara-Küçükesat

Şubelerinden herhangi birine “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığı ile 20 (Yirmi) TL itiraz ücreti yatırılacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.