Antalyaspor Galatasaray Maçını Canlı izle

21.10.2011
82
Antalyaspor Galatasaray Maçını Canlı izle

Antalyaspor Galatasaray Maçı Canlı izle Antalyaspor Galatasaray Maçı Canlı Seyret Antalyaspor Galatasaray Maçını Canlı izle Antalyaspor Galatasaray Maçı izle Antalyaspor Galatasaray Canlı izle

Galatasaray, bugun Spor Toto Süper Ligin 7. haftasının açılış maçında Medical Park Antalyasporu yenerek, üst üste 4üncü galibiyetine ulaşmak istiyor.Ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Eskişehirsporu 2-0, Ankaragücü’nü 3-0, Bursasporu da 2-1 mağlup eden Galatasaray, yarın deplasmanda Medical Park Antalyasporu da yenerek serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Bu sabah Florya Metin Oktay Tesislerinde bir antrenman yapacak olan sarı-kırmızılılar, karşılaşma için öğleden sonra Antalyaya hareket edecek.

Mardan Antalyaspor Stadındaki maç, Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı karar gereği, terör saldırısını kınamak için saat 20.00 yerine 20.03te başlayacak. Oyuncular ve hakemler siyah bant takacak. Karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Galatasarayın, Spor Toto Süper Ligdeki Bursaspor maçında sakatlanan futbolcuları Engin Baytar ve Kazım Kazım yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Diğer yandan, milli futbolcu Kazım Kazım, Lara Galatasaray Storeda yarın saat 15.00 ile 16.00 arasında, Antalyadaki sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.