Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle

03.04.2011
81
Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle

Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle Antalyaspor Galatasaray maçı canlı seyret Antalyaspor Galatasaray maçını canlı izle Antalyaspor Galatasaray canlı izle Antalyaspor Galatasaray maçı izle Antalya Galatasaray maçını canlı izle

Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle Haftanın kapanış maçında diğer takımlara bakıldığında nispeten rahat iki takım Antalyaspor ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Son 3 maçında 5 puan toplayan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Antalyaspor, bu gidişini sürdürmek istiyor. Mehmet Özdilek hafta içinde yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın içinde bulunduğu kötü ortama rağmen çok iyi bir takım olduğunu söyleyerek, bu maçta çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Ben de bu görüşüne katılıyorum.

Fenerbahçe derbisinde iyi bir futbol ortaya koymasına karşın son dakikalarda yediği gollerle moral bozucu bir sonuçla sahadan ayrılan sarı-kırmızılılar yeni teknik direktörü Bülent Ünder ile çıktığı ilk maçı kazanmak istiyor. Galatasaray’da cezalı Baros, Kazım ve Culio sahada olamayacak.

Galatasaray’ın Bülent Ünder ile ilk maça çıkacak olması artı bir motivasyon sağlayacaktır. Galatasaray’ın Antalya deplasmanından en kötü ihtimalle bir puan ile dönceğini düşünüyorum.

* Antalyaspor evinde son 6 maçını kazanamadı (3B-3M).

* Antalyaspor’un son 8 maçının 6’sı ALT bitti.

* Galatasaray son 5 maçını kazanamadı (2B-3M).

* Galatasaray son 5 deplasman maçını kaybetti. Son 7 deplasman maçını kazanamadı.

* Galatasaray’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* Antalyaspor evinde son 4 maçta Galatasaray’a 1 kez kaybetti (2G-1B)…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.