Anne dizisi

04.09.2016
67
Anne dizisi

Anne Yeni dizi; Anne dizisinin başrol erkek oyuncusu belli oldu

Anne dizisinin konusu ne? Anne dizisinin başrolünde hangi oyuncular oynayacak. Anne dizisi hakkında tüm bilgiler bu haberde…

Star TV’nin iddialı dizisi Anne’nin erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği; başrollerini ise Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Damla Sönmez, Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı yapımda Dere’ye daha önce ‘Her Şeye Rağmen’, ‘Paşa Gönlüm’, ‘Arka Sokaklar’ ve ‘Tatlı İntikam’da rol almış olan Can Nergis eşlik edecek.

Anne, Ekim’de Star’da başlıyor!

CANSU DERE TAŞIYICI ANNE OLACAK

Japon yapımı ‘Mother’dan uyarlanan yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanan güzel oyuncu Cansu Dere, dizide taşıyıcı anneyi canlandıracak.

‘Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan yeni dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezonda star TV’de başlaması planan dizi için Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri’den sonra Cansu Dere ile anlaşıldı.

Uzun aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Dere, dizide ‘Zeynep’ adlı bir taşıyıcı anneyi canlandıracak.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR

Vahide Perçin, Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandırıyor. Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in üstlendiği MED yapım MF yapım’ın ortak projesi olan dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. ‘Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.