Ankaragücü Eskişehirspor maçını canlı izle

01.04.2011
84
Ankaragücü Eskişehirspor maçını canlı izle

Ankaragücü Eskişehirspor maçını canlı izle Ankaragücü Eskişehirspor maçını canlı seyret Lig Tv izle Ankaragücü Eskişehirspor maçı canlı izle Ankaragücü Eskişehirspor canlı izle Ankaragücü Eskişehirspor maçını izle Ankaragücü Eskişehir maçını canlı izle

Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla hedef büyüten Eskişehirspor, Avrupa kupalarına katılma adına büyük önem taşıyan maçta Ankaragücü deplasmanına çıkıyor. Lige verilen arayı Antalya’da değerlendiren Es-Es, oynadığı iki hazırlık maçında bir galibiyet bir mağlubiyet aldı. Anzhi’yi yenen Eskişehir, bir başka Rus ekibi Rubin Kazan’a ise son dakikalarda yediği golle mağlup oldu. Bu süreç Batuhan’ın yeniden takıma dönmesi adına önemliydi, Batuhan bu maçlarda forma giydi.

Ev sahibi Ankaragücü’nde ise sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Özellikle kaptan Sapara’nın milli takım kampından sakat dönmesi moralleri bozdu. Sapara’nın yanı sıra Bednar, Güven, İshak ve Cerny’nin de sakatlıkları sürüyor.

Bu maçta Eskişehir taraftarı da 19 Mayıs Stadı’ndaki yerlerini alacaktır. Atmosferi çok güzel bir maç olacak. Yüksek oran arayanlara önerim Eskişehir galibiyeti olacak. Benim önerim ise Es-Es çifte şans olacak.

* Ankaragücü son 3 maçını kaybetmedi (2G-1B).

* Ankaragücü’nün son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Eskişehirspor son 3 maçını gol yemeden kazandı.

* Eskişehirspor’un son 3 maçı ALT bitti.

* Ankaragücü ile Eskişehirspor arasındaki son 8 maçın 6’sı ÜST bitti.

* Ankaragücü evinde son 2 maçta Eskişehirspor’u yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.