Anderlecht Standard Liege Maçı Canlı izle

16.10.2011
79
Anderlecht Standard Liege Maçı Canlı izle

Anderlecht Standard Liege Maçı Canlı izle Anderlecht Standard Liege Maçı Canlı Seyret Anderlecht Standard Liege Maçını Canlı izle Anderlecht Standard Liege Canlı izle Anderlecht Standard Liege Maçı izle

Lider Anderlecht sahasında Standard Liege yi konuk ediyor. Anderlecht son 7 resmi maçını kazandı. Bunların içinde 2 UEFA Avrupa Ligi maçları da var. Gol yollarında zorlanmıyorlar. Yeni transfer Mbokanide son maçta gol atarak takımdaki ilk golüne imza attı. Jovanovic ve Suarez ile birlikte çok etkili olacaktır. İç sahada çok daha fazla etkili oluyorlar. Tek sıkıntıları savunmalarının çok zayıf olması. Sürpriz golleri kalelerinde görebiliyorlar!

Standard Liege beni şaşırtıyor. O kadar önemli oyuncularını kaybetmelerine rağmen ayakta kalmayı başardılar. UEFA Avrupa Liginde son maçta Kopenhagı da yenerek kupada da iddialı olduklarını gösterdiler. Bu maçta sakatlıkları bulunan Tchite sahada yer alamayacak.İki takımında hafta içi UEFA Avrupa Liginde maçı var. Bu nedenle o konuda da denk olduklarını diyebiliriz. Anderlecht bu maçta da kazanarak liderliğini devam ettirir!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.