Anadolu Kartalları sanal dünyada

Anadolu Kartalları sanal dünyada

Apple’ın iPad ve iPhone modellerinde oynanabilen oyun, aynı zamanda bir Türk şirketi imzalı ilk 3D uçak simülasyonu özelliği taşıyor.

Türk Hava Kuvvetleri’nin 100üncü yılı onuruna çekilen Anadolu Kartalları filminin 3D simülasyonlu oyunu, Apple Store’da oyun meraklılarına sunuluyor. Apple’ın iPad ve iPhone modellerinde oynanabilen Anadolu Kartalları, bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilen ilk 3D uçak simülasyonu oyunu olması ile dikkat çekiyor. Oyun ayrıca ilk defa bir Türk filmi için üretilmiş iPhone ve iPad oyunu olarak da merak yaratıyor.

10 programcı geliştirdi

KuKa App Studio Yapımcısı Murat Ögat, filmin hava görüntüleri ile harmanlanan oyunun, THKnın gücünü gözler önüne sererken, uçmak ve özgürlük kavramlarını da en iyi şekilde hissettireceğini vurguladı. 10 kişilik ekip tarafından 3 ayda hayata geçirilen oyun, oyunseverlere THKnın göz bebeği F16’ların en gerçekçi simülasyonları ile uçma ve kargo teslim görevlerini yerine getirme şansı sunuyor.

Hediyeler de kazandıracak

Oyunun öne çıkan bir diğer yönü ise uygulamayı yükleyen kullanıcıların oyun içi aldıkları en yüksek puanla haftalık olarak sürpriz hediyeler kazanacak olması. Ayrıca oyunu yükleyen herkes oyunun ekstralar kısmındaki, Anadolu Kartalları filminin kamera arkası görüntülerine ve yıldız oyuncuların olduğu posterlere de dijital olarak sahip olacak. Özel tanıtım fiyatı bir ay boyunca 0.99 dolar.

Yenil nesil çok hassas

Canon, yeni nesil profesyonel Dijital SLR ürünü EOS-1D Xi piyasaya sürdü. Cihaz, stüdyo ya da spor karşılaşmasında çarpıcı fotoğraflar ve Full HD filmler çekmeyi mümkün hale getiriyor. Yeni 18.1 MP full frame sensör ile yeniden tasarlanmış otomatik odaklanma (AF) sistemini birleştiren fotoğraf makinesinin yeni bir ölçme teknolojisi bulunuyor.

Özel odak sistemi var

61 noktalı yeni geniş açılı otomatik odaklanma sistemi daha fazla hassaslık, netlik ve hız sağlıyor. Beş tanesi ikili olan 41 cross-type nokta ile, fotoğraf makinesinin AF sistemi, çerçevelerde benzersiz hassaslık sunuyor. Özel tasarlanmış yeni AF ön ayarları zorlu ve olumsuz koşullarda da güvenilirlik sağlıyor.

Evinizde sinema olsun

Epson, kullanıcı dostu deneyimlerle zengin ve net görüntüler sunan EH-TW480i geliştirdi. Bu 720p HD-Ready projektör, eşit düzeyde yüksek 2.800 ansilümenlik beyaz ve renkli ışık çıkışı ve 3.000:1 yüksek kontrast oranını sağlayarak gün ışığında bile yüksek kaliteli görüntüler yansıtıyor.

Gözleri yormuyor

Epsonun 3LCD teknolojisi de, görüntülerin netlik ve parlaklığını sağlarken gözlerin yorulmasını engelliyor. Manuel hareket eden yatay keystone ile otomatik ayarlanabilen dikey kilit düzeltme özellikleri sayesinde EH-TW480, projektör açısı ne olursa olsun, düzgün bir görüntü ayarı yapabilmeye imkan veriyor.

USB okuyucu özelliği

TW480, oyun konsollarından, Blu-ray ve DVD oynatıcılarına, PCler ve TV setlerine kadar çeşitli cihazlara bağlantı seçeneği sunuyor. Cihazın içinde bulunan USB okuyucusu ile ek bir bağlantı yapmadan ve görüntü kalitesinden birşey kaybetmeden, fotoğraf ve slideshowlar izlenebiliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.