Amed Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? (Yayın ve frekansı)

15.12.2016
94
Amed Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? (Yayın ve frekansı)

Amed Fenerbahçe maçı canlı izle saat kaçta hangi kanalda? (Yayın ve frekans bilgileri) Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler kupa mesaisinde. Gündüz oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe, gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Amedde ise hedef güçlü rakibinde en az bir puan alabilmek… Futbolseverler Diyarbakırda oynanacak maçın hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor. İşte yayın frekans bilgileri ve muhtemel 11ler

Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler kupada gündüz maçında karşılaşıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu maçında Amed Sportif Faaliyetler, evinde Fenerbahçeyi ağırlıyor. Kupada grubunda oynadığı ilk maçta Gençlerbirliğine mağlup olan Fenerbahçede hedef Diyarbakırdan üç puanla dönmek.

Sarı-Lacivertlilerin Diyarbakırda maça Süper Ligde az süre bulan futbolcular ve gençlerden oluşan bir kadro ile çıkması bekleniyor. Maçın yayın ve saat bilgileri ise şöyle;

Amed Sportif Faaliyetler-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanacak mücadele saat 14.15te başlayacak. Müsabakayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Amed-Fenerbahçe maçı A2 TVden canlı yayınlanacak.

A2 TV KANAL FREKANSI
A2 kanalını uydularına eklemek isteyen izleyicilerin, aşağıdaki frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.

TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H (Yatay)

A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA?
Digiturkte 35 nolu kanalda yer alan A2, Teledünyada 37 nolu kanal, Turkcell TVde 29 nolu kanal, Tivibuda ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşuyor.

MUHTEMEL 11LER

Fenerbahçe: Fabiano, İsmail, Neustadter, Yiğithan, Van der Wiel, Ozan, Caner, Salih, Stoch, Aatif, Fernandao.

Amed Sportif: Kazım, Kamil, Ercüment, Erhan, Şevket, Abdullah, Ercan, Tekin, Yusuf, Ahmet, Şehmus Özer

OZAN VE FERNANDAO 11E

Beşiktaş, Feyenoord ve Antalyaspor maçı ile yorucu bir tempoyu geride bırakan sarı-lacivertlilerde teknik heyet takımı dinlendiriyor. Teknik Direktör Advocaat, bugünkü maçta Ozan Tufan ile Fernandaoya ilk 11de şans vermeyi planlıyor. Uzun süren sakatlıkların ardından toparlanan iki futbolcu henüz istenen seviyeye gelemedi. Maç eksiği bulunan iki isim için bugünkü maç bu açıdan önemli olacak.

U21 DESTEĞİ

Sarı-lacivertliler bu maç için son çalışmasını dün sabah Samandıra Tesislerinde yaptı. Kadroda bu sezon fazla forma şansı bulamayan isimlerin yanısıra U21 takımından da oyuncular yer alacak.

AMED SPORTİFİ FENERBAHÇE HEYECANI SARDI

Amed Sportif, Fenerbahçe ile yarın sahasında oynacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Sertaç Büyükbayrakın istifa etmesinin ardından göreve gelen Recep Bayık, Fenerbahçe ile oynayacakları maça hazır olduklarını belirterek, bu maçı çok önemsediklerini söyledi. Son iki haftada kötü sonuçlar aldıklarını ifade eden Bayık, şöyle konuştu:

“Sertaç hocamız ve ekibi istifa etti. Ben de onlarla birlikte bu kulüpte çalışan biriydim. Normalde ben de ayrılmam gerekiyordu, öyle de yaptım. Ama Başkanımız Nurullah Edemen, bu görevi bana tevdi etti. Bu geçiş döneminde takımın teknik direktörlüğünü ben yapacağım. Kulümüz aldığı yeni kararla kongreye gidecek. Bu süreç bitinceye kadar bu takımın başında ben olacağım. Yarından başlayarak önümüzde 3 zorlu maçımız var. Fenerbahçe maçı, pazar günü oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçı ve perşembe günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı. Amed Sportif için her maçı kazanmak için oynar. Fenerbahçe maçına çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl kupa maçında Amed Sportif çok önemli maçlar kazandı. Bizim takım, Türkiyenin her takımıyla baş edecek güçtedir. Yarın bizim için çok zorlu bir karşılaşma olacak. Onları en iyi şekilde burada misafir edip, ellerini boş göndermek istiyoruz.”
Takımın kaptanı Şehmus Özer ise Fenerbahçe ile oynayacakları maçın zor geçeceğini ifade ederek, Amed Sportif olarak iyi bir durumda olduklarını dile getirdi. Pazar günü kötü bir sonuç aldıklarını anlatan Özer, “Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli bir maç. Ama önceliğimiz lig. Kupada da başarı elde etmek istiyoruz. Takım olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.