ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı

11.06.2017
76
ALES sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı

ALES bahar dönemi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. ÖSYM resmi sitesi üzerinden yaptığı duyuruda 7 mayıs Pazar günü gerçekleştirilen ALES sınav sonuçlarının 8 Haziran Perşembe günü adaylara duyurulacağını bildirdi. ALES sınav sonuçları açıklandığında ais.ösym.gov.tr adresinden sorgulama yapılabilecek.

ALES sınav sonuçları için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Binlerce aday ALES sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt arıyor. 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen ALES sınavının ÖSYM işlem takvimine göre 8 Haziran Perşembe günü adaylara duyurulması bekleniyor. ALES sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ais.ösym.gov.tr adresinden sonuçlarını öğrenebilecek.

ALES SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen ALES sınavının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. ÖSYM işlem takvimine göre ALES sonuçlarının 8 Haziran Perşembe günü adaylara duyurulması bekleniyor.

ALES SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIYOR?

ALES sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar ÖSYMnin resmi sitesi üzerinden ais.ösym.gov.tr adresine TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sonuçlarını öğrenebilecek. Şifrelerini unutan adaylar şifremi unuttum sekmesi üzerinden

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.