Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı izle 29 Ocak Pazar

Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı izle 29 Ocak Pazar

Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı izle ATV ekranlarında yayınlanan Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı online internetten izle Al Yazmalım 29 Ocak Pazar Fragmanı izle

Al Yazmalım 18. Bölüm ÖZETİ; İlyas çıkardığı evlilik dedikodusunun hesabını sormaya evine gittiğinde Helinin iyice ağırlaşıp hastaneye kaldırıldığı haberini alır. Bu arada aile Nermini kabul etmediği için Zafere kız isteme görevi Asiyeye kalmıştır.

Fatma da Zafer in ailesi ile karşılaşmamak için ortadan yok olmuştur. Asiye ve İlyas iki dünür rolünde kız isteme töreni yapar ve uzun süre sonra ilk kez güzel bir gece geçirirler. Helinin hastalığına son çare olarak çok riskli bir ameliyat olmak için yurtdışına gideceği haberi gelir.

Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı izle, Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı, Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı izle, Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı Seyret, Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı HD izle, Al Yazmalım 19. Bölüm Fragmanı Full izle, Al Yazmalım 20. Bölüm Fragmanı izle, Al Yazmalım Son Bölüm Fragmanı izle

İlyas öleceğini düşünerek Helini bu kararından vazgeçirmeye çalışır ancak Helin bunu tek bir şartla kabul edeceğini bildirir. İlyas gerçekten çok zor bir seçimle karşı karşıya kalmıştır.

Al Yazmalım 19. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.