Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Macı Canlı Özeti izle

22.08.2015
88
Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Macı Canlı Özeti izle

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Macı Canlı Özeti izle

Ev sahibi Akhisar Belediyesporda İsmail Konuk kart cezalısı. Yeni transfer Mervan Çelikin ise oynayıp oynamayacağı belirsiz. Akhisar Belediyesporun son 3 iç saha maçı da 2.5 ALTI bitmişti. Bu 3 maç Bursa, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynanmıştı. Rakibi ile Akhisarda oynanan son 3 mücadele de 2.5 ALTI bitmişti. Akhisar, geçen sezon da dahil olmak üzere son dokuz lig maçında sadece bir galibiyet alabildi (4B 4M).

Mersin İdmanyurdunda ise ortasahanın dinamik ismi Mehmet Taş, kart cezalısı olcak. Murat Ceylan ise sakat. Mersin İdmanyurdunun son 9 deplasman maçının 8i 2.5 ÜSTÜ bitmişti. Kadro olarak yeni isimlerin yer almadığı Mersin İY, son 4 deplasman maçında da en az 2 gol atmıştı. Mersin İdman Yurdu, son dört deplasman maçını kaybetmedi. Mersin İdman Yurdu, son 15 maçta kalesini gole kapatamadı

Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanında ne istediğini bilen ve oyun disiplininde kopmadan 90 dakikayı bitiren Akhisar, galibiyete yakın taraf. Mersin İYda ise skor anlamında yük tamamen Nakoulmaya kalmış gibi. Öyle ki, Mersin İdman Yurdunun geçen sezondan bu yana son 11 lig golünün altısında Prejuce Nakoulmanın imzası var (dört gol, iki asist). Transfer yasağından fazlası ile etkilenen Mersin İY, en azından sezonun devre arasına kadar toplayabildiği kadar puan toplamak isteyecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.