Ajda Pekkanın hayali gerçek oldu

21.04.2011
83
Ajda Pekkanın hayali gerçek oldu

Tarzıyla herkesi hayran bırakan Ajda Pekkan’ın yıllardır kurduğu hayal gerçekleşti ve özel bir koleksiyonla modaya da adım attı.

İş yaşamında başarılı işlere imza atan ünlü sanatçı uzun süredir ertelediği albümü yüzünden hayranlarını kırmıştı.

Albümde Tarkan eli

Süperstar Mayıs ayında çıkartmayı düşündüğü yeni albümü için stüdyoya kapandı. Üstelik tüm çalışmalarında Tarkan da yanında olacak. Ayrıca Pekkan, ilk klibini çekmesi için megastara teklifte bulundu. Bu arada albüm fotoğraflarının fotoshoplu olduğu iddiasıyla çok konuşulan ve her zaman bunu inkar eden Sibel Can’ın aksine Pekkan, bu uygulamaya sıcak baktığını açıkladı.

Tasarladığı elbiselerle geçtiğimiz gün poz veren ve fotoğraflarında photoshop olmadığını belirten Ajda Pekkan bu konuda şunları söyledi: “Fotoshop her zaman olmalı. Bunun hiçbir zaman karşısında değilim. Sahnede nasıl başka bir insan oluyorum. O ilizyonu vermezsen karşındaki insanları şaşırtamazsın.”

Konser mekanı yok

Ajda Pekkan konser vermek için yer bulamamaktan da şikayet etti. Ünlü sanatçı, “Türkiye’de benim şarkı söyleyeceğim mekan yok. Şişip oturuyorsun ondan sonra. Kışları albüm, yazın Açıkhava var. Zorlayamazsın.10 kered e Açıkhava’ya ya da Arena’ya çıkamazsın. Oralarda da ismimi çok fazla kullanmak istemiyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.