Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı, Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı Seyet, Adını Feriha Koydum 47. Bölüm Fragmanı, Adını Feriha Koydum 48. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum Son Bölüm Fragmanı izle

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 46. Bölüm Özeti; AŞIKLAR KAÇIYOR ORTALIK KARIŞIYOR!

Rıza, Ferihayı köye gönderme kararından dönmez. Ferihanın köye gönderildiğini öğrenen Emir çılgına döner. Yaşananlara seyirci kalamayan Emirin attığı adım Ferihayı beklenmedik bir seçim noktasına götürür. Feriha, Emirle birlikte kaçar ve ortalık karışır. Büyük haber sadece Rıza için değil Aysun ve Ünal için de korkunç bir şok olur. Aşıklar herkesten uzakta bir dağ evine sığınırken, Ferihanın kendi isteğiyle gittiğini kabul etmek Mehmet için kolay olmaz. Emirin kızını zorla kaçırdığına inanan Rıza şikayetçi olur. Emir ve Feriha, İstanbulda olanlardan habersiz, başka hiçbir şey düşünmeden başbaşa olmanın büyüsünü yaşarken, aileleri arasında işler giderek sertleşmektedir. Öte yandan Emir ve Ferihanın ortadan kaybolması ile zor durumda kalan Gülsüm ve Koray cephesi de karışmaya başlar. Çektiği acıyla mücadele etmeye çalışan Hande, Koray ve Gülsüm evliliğinin iç yüzünü öğrenmeyi kafasına koyar.
Emir ve Ferihanın kaçışı, polis ve basının ilgisi ile büyürken, Rıza bu kez Mehmetin itirafı ile sarsılır. Emir ve Feriha ise ailelerinin yaşadığı kaostan uzakta geçmişin yüzleşmeleri ve gelecek hayalleri ile başbaşa unutulmaz bir geceye adım atarlar.

Adını Feriha Koydum 47. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.