Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı izle SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı online internetten izle Adını Feriha Koydum 6 Ocak Fragmanı izle Seyret

Adını Feriha Koydum 41. Bölüm ÖZETİ; HALİL FERİHANIN PEŞİNDE

Halilin akıl hastanesinden kaçma haberi kapıcı dairesinde bomba etkisi yaratır. Ferihanın tehdit altında olmasıyla çılgına dönen Emir, nişan olayının arkasındaki gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Emir, Ferihayı korumak için apartmandan ayrılmaktan vazgeçer.

Öte yandan Emirin ev aldığını öğrenen Ünalın tepkisi çok sert olur. Levent, aşk itirafının ardından Feriha ile aralarına giren mesafenin acısını yaşar. Oğlunun hayatını merak eden Nevbahar ise Leventin Ferihaya olan duygularını öğrenir. Koray ve Gülsümün arkadaşlıkları ilerlerken Hande ise Korayın hayatında yeni biri olduğundan şüphelenir.

Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı, Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 42. Bölüm Fragmanı Seyret, Adını Feriha Koydum 43. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum Son Bölüm Fragmanı izle

Gülsüm, Handenin alarma geçmesiyle zor anlar yaşayacaktır. Yaklaşan yılbaşı gecesi, Handenin partisinde yeni yıla Emirle birlikte girmeyi planlayan Cansuyu heyecanlandırırken, yılbaşı gecesi herkes için büyük sürprizlerle doludur.

Adını Feriha Koydum 42. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.