Adını Feriha Koydum 36. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 36. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 36. Bölüm izle, Adını Feriha Koydum 36. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 36. Bölüm izle, Adını Feriha Koydum 36. Bölüm Fragmanı izle, Adını Feriha Koydum 36. Bölüm Fragmanı Seyret Adını Feriha Koydum 37. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Ferihanın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 35. Bölüm ÖZETİ; ZEHRADAN HÜZÜNLÜ VEDA

Leventin okuldaki varlığı Feriha ve Emir için büyük sürpriz olur. Uzaklaştırma cezası yüzünden okula gidemeyen Emir, Leventten hesap sormak için gün saymaktadır. Feriha ise, Leventle olan yakınlığını sorgulamaya başlar. Yıllar sonra biraraya gelen Hasan ve Zehra geçmişe doğru hüzünlü bir yolculuk yaparlar. Seher denizi boylayan yüzüğün acısını Ferihadan çıkarmaya kararlıyken hiç beklemediği bir fırsat ayağına gelir. Öte yandan Ömerin sorunlarının korkutucu boyuta gelmesi ile Zehra, büyük bir sorgulama içine girer. Hayatın yorgunluğu ve küçük oğlunu koruyamama korkusu Zehraya hayatının en zor kararını aldırır. Zehra, Ömerle birlikte köye dönmeye ve doğduğu topraklarla barışmaya karar verir. Bu zor karar, tüm aileyi altüst ederken, Feriha için annesiyle vedalaşmak hiç kolay olmayacaktır.

Adını Feriha Koydum 36. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.