Adını Feriha Koydum 34. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 34. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 34. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 34. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 34. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 34. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 35. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 33. Bölüm ÖZETİ

FERİHAYI OKULDA ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Ferihanın Emirle tanıştığını öğrenen Rızanın tepkisi büyük olur. Ferihanın dayak yediği gerçeği ile yüzyüze gelen Emir şaşkındır. Emir, dayak olayı ile birlikte Ferihanın aslında hiç tanımadığı dünyasına bir adım daha yaklaşırken, yalanların ortaya çıkmasından sonra okulda da Ferihayı zor günler beklemektedir. Emir, okulda yaşananlara sessiz kalabilecek midir? Öte yandan Ferihanın gerçek kimliğini öğrenen Ünal büyük bir şok yaşarken, Haldunun cenazesi herkesi biraraya getirir. Seher ve Mehmet ise, yangının ardından kapıcı dairesine sığınmak zorunda kalır. Seherle aynı çatı altında olmaya dayanamayan Feriha sonunda yüzük konusunda sessizliğini bozar.

Adını Feriha Koydum 34. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.