Adını Feriha Koydum 31. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 31. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 31. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 31. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 31. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 31. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 32. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 30. Bölüm ÖZETİ

FERİHA VE AİLESİ EMİR’İN HEDEFİNDE!

Teknede yaşanan dehşet anları hastanede son bulurken Feriha sadece Emirin değil Sanemin de öfkesiyle karşı karşıyadır. İçindeki aşkı, nefretiyle yenmeye çalışan Emirin Leventten sonraki hedefi ise Ferihanın ailesi olur. Emir’in beklenmedik hamlelerine hazırlıksız yakalanan Zehra ve Mehmet şaşkındır. Çalıştığını Rızadan gizlemek zorunda kalan Zehra, Sophienin evinde yaşadığı gizemli olaylardan tedirgin olmaya başlar. Feriha, Leventin yaşadıkları yüzünden vicdan azabı duyarken Levent ise İstanbulu terk etmekten vazgeçer. Emirin dinmek bilmeyen öfkesi karşısında kendisini çaresiz hisseden Feriha, Emirin Zehrayı hedef alan tavırları ile çileden çıkar. Emir ve Feriha sonunda sarsıcı bir şekilde yüzleşirler. Öte yandan Sanemin takip edildiğinden habersiz attığı bir adım şüphe içinde kıvranan Haldunu gerçeklere yaklaştırır. Zehra için geçmişin perdesi aralanırken, okulun ilk günü yaşananlar ise öfkeli aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir.

Adını Feriha Koydum 31. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.