Adını Feriha Koydum 30. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 30. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 30. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 30. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 30. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 30. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 31. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 29. Bölüm ÖZETİ

EMİR’İN ÖFKESİ DİNMEK BİLMİYOR!

Feriha ve Zehra, Emir’in apartmana taşınmasıyla sarsılır. Feriha, Emir’le konuşabilmek için hiçbir fırsatı kaçırmazken Emirin öfkesi dinmek bilmez. Emirin varlığı sadece Zehrayı değil de çok korkutmaktadır. Levent ve Sanemin fotoğraflarını gören Haldun, ihanet şüphesi içinde Sanemi takip ettirmeye başlar. Mehmet, Seheri kaybetmemek için evlilik kararını hızlandırırken, Zehra ve Ferihanın Seherin parmağındaki yüzüğü görmeleri ortalığı karıştırır. Feriha ve Mehmet arasında mekik dokuyan Zehra ise, Sophienin evinde kendisini geçmişe götüren tuhaf anlar yaşar. Zehra, adım adım evdeki sırra yaklaşmaktadır. Öte yandan, Mehmet ve Emirin şok karşılaşmaları kapıcı dairesini yangın yerine çevirir. Ferihanın ailesiyle ilgili gerçeği öğrenen Emir, içinde kaybolduğu dayanılmaz aşk acısı ile yıkıcı adımlar atar. Emir, yalanların parçası olan herkesten hesap sormaya başlarken işler çığırından çıkmak üzeredir

Adını Feriha Koydum 30. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.