Adem Kılıççı kimdir? sembol finalini kazanabilecek mi?

14.05.2018
81
Adem Kılıççı kimdir? sembol finalini kazanabilecek mi?

Survivor Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı gösterdiği performans ile adeta göz dolduruyor. Survivor parkurlarında gösterdiği hız ile adeta parkurların tozunu attıran Adem Kılıççı sembol oyununda finale kalan dört isimden biri olmayı başardı. Peki Adem Kılıççı bu akşam oynanacak olan sembol finalinde nasıl bir performans sergileyecek?

Survivorun performans anlamında göz dolduran ismi Adem Kılıççı yarışmalarda gösterdiği performans ile takımına büyük destek sağlamaya devam ediyor. Son olarak sembol oyununda da kendini finale yazdıran Adem Kılıççı bu akşam oynanacak olan Survivor sembol finalinde kazanıp ailesini Dominike getirmek istiyor. Peki Adem Kılıççı sembol finalini kazanabilecek mi?
ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

5 Mart 1986 tarihinde Ağrıda doğan Türk boksör Adem Kılıççı İstanbulda bulunan Fenerbahçe Boks şubesinde boks kariyerini devam ettirmektedir. 1.89 metre boyunda olan Adem Kılıççı, kariyeri boyunca pek çok madalya kazanmıştır. 2004 yılında Dünya Boks Şampiyonasında Türkiye adına yarışan boksör gümüş madalya kazandı. 2007 yılında düzenlenmiş olan Dünya amatör Boks Şampiyonasında da bronz madalya almaya hak kazandı. 2008 yılında Yaz Olimpiyatları çerçevesinde 69 kiloda mücadele etmiş olduğu İngiliz boksör Billy Joe Saunderse 14-3lük skor ile yenildi ve Türk boksör 2008 Yaz Olimpiyatlarına veda etmiş oldu.

İtalyanın Pascara kentinde düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunlarına da katılan Adem Kılıççı, gösterdiği performans sayesinde 2009 yılında yarışmalardan gümüş madalya ile ayrıldı. 2011 yılında Ankarada düzenlenmiş olan Büyükler Avrupa Şampiyonasında da katıldığı müsabakalar sonrasında gümüş madalya alan Türk boksör Adem Kılıççı, başarılarını 2012 yılında da sürdürdü. 2012 yılında gerçekleştirilen Londra Olimpiyatlarında yapılan testler sonucunda kanında yasaklı maddeye rastlanan Adem Kılıççı, bundan dolayı Londra Olimpiyatlarından diskalifiye edildi. Olimpiyat müsabakaları sonucunda almış olduğu dereceler de iptal edildi. 2012 yılının ardından da 2013 yılında Akdeniz Oyunlarında altın madalya almaya hak kazandı. Türk boksör, 2014-2015 Dünya Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen APB Profesyonel Boks Liginde dünya şampiyonu olmuş ve Rioda düzenlenecek Olimpiyatlar için katılım hakkı kazanmıştır. Fakat kanının içinde yasaklı madde tespit edilmesi nedeniyle Türk boksör Adem Kılıççı Rioya gidememiştir.

Yarışmada oynanan oyunlar ile ilgili yapılan istatistiki bilgilere göre Adem oynamış olduğu son 4 oyunun 2 tanesinden galibiyet ile ayrıldı. 2 tanesinde de mağlubiyet yaşadı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.