Acun Ilıcalı dan sevgilisi Şeyma Subaşı itirafı

01.12.2010
81
Acun Ilıcalı dan sevgilisi Şeyma Subaşı itirafı

İlişkisindeki o sırrı ilk defa açıkladı Acun Ilıcalı, konuk olduğu Hülya Avşar’ın programında sevgilisi Şeyma Subaşı’yla olan ilişkisi hakkında ilk defa konuştu.

Hülya Avşar’ın Star TV’de yayınlanan yeni programı Bir Hülya Avşar Sohbeti’nin ilk konuğu Acun llıcalı oldu. Hülya Avşar’la sıkı dostlukları bulunan Ilıcalı, Avşar’ın sıra dışı sorularına yanıt verdi. Hülya Avşar’ın Şeyma Subaşı’yla ilişkisini sorması üzerine ise Ilıcalı ilginç açıklamalar yaptı.

Avşar’a ‘Bunu ilk defa sana anlatıyorum’ diyen Ilıcalı, genel algının aksine Şeyma Subaşı’ya kendisini arkadaşlık teklif ettiğini ve peşinden koştuğunu itiraf etti. İşte Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Şeyma Subaşı’yla ilgili ilk defa yaptığı ilginç açıklamalar:

“Bunu ilk defa açıklıyorum. Şeyma’yı görüp beğenen ve teklif eden benim. Şeyma hiç bir zaman bana ‘Acun beni gezdir sevgili olalım’ fln dememiştir. Algısal olarak başka türlü görünse de , Şeyma Acun ilişkisinde onu ikna eden ve ilişkiyi sürdüren benim. Çok mutlu bir ilişki yaşıyorum. Biz hiçbir zaman bir yerde basına poz vermedik ama Şeyma Instagram’ı çok sık kullanan birisi ve orada da bizim fotoğraflarımızı paylaşıyor. Basın da doğal olarak bunlardan haber yapıyor. Şeyma’nın Instagram’da ayrı bir dünyası var ve çok seviyor kullanmayı. Kendisini de bu konuda başarılı buluyorum”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.