Acun hakkında müthiş iddialar

10.11.2011
76
Acun hakkında müthiş iddialar

Yaptığı programlarla çok konuşulan Acun Ilıcalı bu sayede milyonlar kazanıyor. Hal böyle olunca hakkında oldukça ciddi iddialar dile getiriliyor.

Acun Ilıcalı hakkında bir gazetede ilginç iddialar yer aldı. Türkiyenin en çok konuşulan ve kazanan yapımcıları arasına ismini yazdıran Ilıcalı’nın organize ettiği yarışmalara katılan yarışmacılara ağır hükümleri bulunan sözleşmeleri imzalattığı dile getirildi. Bu iddialara da Ilıcalı’dan anında cevap geldi.

İŞTE ACUN’UN AÇIKLAMASI

“İDDİALAR TAMAMEN HAKSIZ BİR SUÇLAMADIR”

“O Ses Türkiye” adlı yarışma programının yapımcısı Acun Medya dün konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama, “Birgün Gazetesi’nin dünkü sayısında Acunmedya hakkında ileri sürülen iddialar tamamen haksız bir suçlamadır. Dünyada O Ses Türkiye’nin yayınlandığı her ülkede birebir aynı olan ve format sahibi Talpa Media’nın şart koştuğu bir sözleşmeyi Acunmedya’nın kendi icadıymış gibi gösterme çabasını şaşkınlıkla karşılıyoruz. Yarışmacı adaylarımız, dünyadaki standart sözleşme örneğini okuyup bütün koşullarıyla mutabık kalarak imzalamaktadır. Yayınlandığı ilk günden itibaren Türkiye’yi ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye’yi karalamanın kime ne faydası olacağını anlamakta güçlük çekiyoruz.”

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.