Acil Aşk Aranıyor dizisinde Fazıl Sinan ve Nisana zor anlar yaşatacak

Acil Aşk Aranıyor dizisinde Fazıl Sinan ve Nisana zor anlar yaşatacak

Acil Aşk Aranıyor dizisinin 12 Nisan Pazar yayınlanacak 5. ve yeni bölümünde izleyicileri çok eğlenceli bir bölüm bekliyor ! Fazıl, Nisan ve Sinana komik ve zor anlar yaşatacak! Med Yapım imzalı Acil Aşk Aranıyor Pazar akşamı komedi ve romantizm yüklü yeni bölümüyle Show TV ekranında olacak.

Acil Aşk Aranıyorun Pazar akşamı Show TVde ekrana gelecek olan yeni bölümünde; Sinan ve Aylanın dedesi Fazıl, bakıcısının istifası üzerine Sinana gelmek zorunda kalmıştır. Fazılın bu beklenmedik gelişi, Nisan ve Sinanın zor durumda kalmasına neden olur. Alzemier hastası Fazıl, Nisan ve Sinanı evli zannettiğinden, Nisan Sinanın evinde yaşıyormuş gibi görünmeye mecbur kalır. Fazılın yer yer yaşadığı zihin bulanıklıkları Nisan ve Sinan ikilisine komik ve zor anlar yaşatacak…

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlunun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzumun kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

Show TVnin iddialı dizisi Acil Aşk Aranıyorun güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.

ACİL AŞK ARANIYOR 5. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.