Acı Aşk 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı seyret

01.02.2016
81
Acı Aşk 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı  seyret

Acı Aşk 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı seyret Acı Aşk 8. bölüm fragmanını yayınladı. SHOW TVnin heyecan dolu dizisi Acı Aşk dün akşam son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Bulut aldığı haberle büyük şok yaşayacak. Acı Aşk yeni bölüm fragmanı ve ilk detaylar haberimizde

Ekranların yeni fenomeni Acı aşk dün akşam 7. bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi 8. bölüm fragmanını da yayınladı. Ali ve Melekin evlilikleri Bulutu bambaşka bir noktaya sürükler. Peki yeni bölümde neler olacak?

Acı Aşk 8. bölümü ile Pazar akşamı Show TVde..

ACI AŞK 8. BÖLÜM FRAGMANI

ACI AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Acı Aşk”ın 7. bölümünde; Beklenmedik gelişmelerin ardından kendini Aliyle evli olarak köşkte bulan Melek için artık karar vaktidir. Karnında Bulutun çocuğunu taşıyan Meleke köşkü terk etmesi için hem Bulut hem Sude baskı yapmaktadır. Ali ise kendisine yepyeni bir hayat yolu çizmiş ve yanında Meleki de görmek istemektedir.

Alinin, Melekin çocuğunun Buluttan olduğunu öğrenecek olması köşkteki hayatı derinden etkileyecektir. Babasının ölümü üzerindeki giz perdesini aralayan Bulut, Melekten ötürü duyduğu aşk acısı ile intikam hırsı arasında sıkışıp kalmıştır. Şahika ise, Sudeyi yatıştırmaya çalışırken ortadan kaybolan Zahideyi bulmaya çalışır. Ama Zahideyi ondan önce bulacak biri vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.