Aberdeen Glasgow Rangers maçını canlı izle

12.04.2011
70
Aberdeen Glasgow Rangers maçını canlı izle

Aberdeen Glasgow Rangers maçı canlı izle Aberdeen Glasgow Rangers maçını canlı Seyret Maçı canlı izle Aberdeen Glasgow Rangers maçını canlı izle Aberdeen Glasgow Rangers canlı izle Aberdeen Glasgow Rangers maçını izle

Aberdeen Rangers maç canlı izle ve özeti Son haftaların en kötü takımı Aberdeen liderin takipçisi Rangers’î ağırlıyor. 6 maçtır galip gelemeyen ve son 4 maçını da kaybeden Aberdeen, son olarak Hibernian’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Sahasındaki 15 maçta 8 yenilgi, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı beyazlı ekip rakibine sezonun ilk yarısında 3-2 sonrasında da 2-0 yenilmişti.

Rangers ise lider Celtic’in 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Sahasındaki sürpriz Dundee United yenilgisinin ardından deplasmanda önce St. Johnstone’i 2-0, sonra da Hamilton’ı 1-0 yenen mavi beyazlılar 15 deplasman maçından 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi çıkardı. Son 3 deplasman maçını gol yemeden kazanan Glasgow ekibi zayıf rakibini yenecektir.

Zayıf Aberdeen yenilgilere Rangers karşısında da devam edecektir. Bu karşılaşmada Rangers’a oynamanın yanı sıra handikaplı Rangers seçeneği de tercih edilebilir.

* Aberdeen son 3 maçını kaybetti.

* Aberdeen evinde son 5 maçta 1 kez kaybetti (3G-1B).

* Aberdeen’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* G.Rangers son 10 lig maçının 8’ini kazandı (2M).

* G.Rangers deplasmanda son 3 maçını kazandı.

* G.Rangers’ın son 6 deplasman maçının 5’i ALT bitti.

* Aberdeen ile G.Rangers arasındaki son 10 maçın 7’si ALT bitti.

* G.Rangers son 3 maçta Aberdeen’ı yendi…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.