64 Yaşında Anne Oldu

11.12.2010
73
64 Yaşında Anne Oldu

İsviçre’de Oturan 64 Yaşında Anne Olan Dominique C.,katherine İsmini Verdiği Bebeği ile Kameraların Karşısına Geçti.

İsviçre’de oturan 64 yaşında anne olan Dominique C.,Katherine ismini verdiği bebeği ile kameraların karşısına geçti.

İsviçre’nin önde gelen gazetelerinden Blick ile Alman ZDF kanalına konuşan Dominique C., kullandıkları ilaç sayesinde suni döllenmenin gerçekleştiğini sonuçta bir mucizenin ortaya çıktığını söyledi. Yıllarca eşi Daniel ile birlikte yabancı ülkelerde çalıştıktan sonra emekli olduklarını, dünyaya getirdiği bebeğinin yaşamlarına ayrı renk kattığını söyledi. San Francisco’da öğrenciyken tanıştığı eşinin sürekli kendisini desteklediğini, ailesinin oturduğu İsviçre’ye yerleşmeye karar verdiklerini bir süre Zürih’te daha sonra Lozan’da bir süre kaldıklarını belirtirken, 50 yaşında çocuk sahibi olmak istediklerini doktorlardan yardım istediklerini anlattı.

Bebeğini ölü doğurma riski olduğunu bile bile tüp bebek tedavisi uygulanmasını kabul ettiğini anlatan Dominique C., aşırı ısrarı üzerine doktorların hamileliğine izin verdiğini anlattı. Eşinin spermlerinin genç bur donörün yumurtalarının rahmine yerleştirilmesi sonucu hamile kaldı. Dünyaya getirdiği bebeği ile bütün gününü geçirdiğini anlatan kadın son derece mutlu olduğunu bildirdi.

Almanya’nın Bavyera eyaletinde de 3 yıl önce, 64 yaşındaki bir kadının ilk çocuğunu doğurmuştu. Almanya’nın en ileri yaşta doğum yapan kadını unvanını alan bu kadın, Almanya dışındaki bir ülkede, benzer yöntemle hamile kalmış ve sağlıklı bebek dünyaya getirmişti

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.