5 Haftada Mükemmel Bir Vücut İçin Beslenme Programı

17.02.2011
82
5 Haftada Mükemmel Bir Vücut İçin Beslenme Programı

En iyi vücut sırrı: açlığı durdurun.

Kalori alımını azaltmak ve doğru gıdaları seçmek vücut açısından tatmini gerekli bir seçimdir. Meyve sebze ve düşük yağ diyetini uygulayan kadınlar başarılı olmuştur. Kahvaltıda: 400 kalori. 1 bardak yağsız süt ile muz, ıspanak, yulaf ezmesi, keten tohumu ve balı mikserden geçirip süte karıştırıp keyfini çıkarın. Yumurtalı sandviç: 1 yumurta ve bir parça hindi pastırmasını pişirin. Marul, domates ve portakal ile servis edin. Elmalı çavdarlı somon füme: 2 dilim çavdar ekmeğine krem peynir sürün. Somon fümeyi üzerine koyun, soğan ve elmayla birlikte yiyin.

Ispanak-Patates-Parmesan karışımı: ıspanak ve patatesi zeytinyağı ile tavada kavurun. Yumurta, parmesan peyniri ve karabiber ekleyin. Üzüm suyu ile servis edin. Cevizli marmelatlı kahvaltı tostu: tam buğday ekmeğinde, peynir, portakal marmelatı, ceviz ve tarçını birleştirip tüketin. Öğle ve Akşam yemeği: 400 kalori. Az yağlı kabak ve mercimek çorbası, balsamik sirke ve zeytinyağı ile pişirin. Tam buğday ekmeği ile tüketin. Suşi somon füme. Esmer pirinç, salatalık, havuç, somon füme ve avokado ile hazırlanır. Tavuk salatası: yeşillik, havuç rendesi, yumurta, derisiz tavuk, balzemik sirke ve avokado ile hazırlanır.

Akşam ve Öğlen Menüsü: Suşi, salata, ekmek, çorba, börülce salatası, patates salatası, akdeniz karides salatası. Aperatifler: günlük 150 kalori. Peynir, antepfıstığı, kereviz, badem, brokoli, cacık, fasulye, cips. Fırında elma tatlısı, Çikolatalı yoğurtlu parfe, kabaklı kek diğer aperatiflerdendir. Kabaklı kek: az yağlı yoğurt, bal kabağı, bal ve tarçın karıştırılıp top halinde dolaba verilir. Çikolatalı fındık kabuğu: 2 yemek kaşığı erimiş çikolata, folyoya sarılıp dolapta dondurulur üzerine fındık serpilerek tüketilir…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.