46 Yok Olan 11. yeni bölüm fragmanında olay görüntüler

09.06.2016
80
46 Yok Olan 11. yeni bölüm fragmanında olay görüntüler

46 Yok Olan 11. yeni bölüm fragmanında olay görüntüler Star Tvnin sevilen dizisi 46 Yok Olanda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen 46 Yok Olan 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 46 Yok Olan son bölümünde Muratın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. İşte diziyle ilgili son gelişmeler.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkanın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Filmin üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 46 Yok Olan 13. bölümüyle final yapacak. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler.

46 YOK OLAN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

46 YOK OLAN SON BÖLÜM ÖZETİ

Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Muratın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz.
Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?

OYUNCULAR
Erdal Beşikçioğlu :Murat
Yasemin Allen :Selin
Melis Birkan :Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin :Ferit
Ayça Eren :Ezo
Selin Uludoğan: Sude

Melis Birkan kimdir?

15 Temmuz 1982, Ankara), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Çağan Irmakın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Leyla ile Mecnun da Leyla rolünde oynamaktadır.Oyuncunun son dizisi Saklı Kalan adlı televizyon dizisinde oynamıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.