24 Erzincanspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

14.12.2016
88
24 Erzincanspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, 24 Erzincanspor deplasmanında sahaya çıkacak. Türkiye Kupası 2. hafta maçında Galatasaray, 3. lig 1. grupta mücadele eden 24 Erzincanspora konuk olacak. Sarı kırmızılı ekip sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Peki 24 Erzincanspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, 24 Erzincanspor maçı ile yükselişini sürdürmek istiyor. Süper Ligde son 3 maçında da galibiyet ile ayrılan sarı kırmızılı ekip, bu başarısını yedek ağırlıklı kadro ile çıkacağı 24 Erzincanspor maçı ile de devam ettirmek istiyor. Galatasaray ilk maçında TT Arenada Elazığspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

24 Erzincanspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Erzincan 13 Şubat Stadında oynanacak 24 Erzincanspor – Galatasaray maçı bugün saat 14.15te başlayacak ve A Spordan canlı yayınlanacak.

24 Erzincanspor Galatasaray muhtemel 11leri

24 Erzincanspor: Bilal,Volkan,Cebrail,Safa,Ömer,Ahmet Kaan,Sefer,Erdi,Yasin Dülger,Oğuz Küçük,Barış Şaffak

Galatasaray: Cenk,Cavanda,Semih,Chedjou,Carole,Hamit,Selçuk,Linnes,Josue,Yasin,Eren

Yıldız isimler kadroya alınmadı

Hollandalı teknik adam, Fernando Muslera, Lukas Podolski, Wesley Sneijder ve Brumayı Erzincana gidecek 18 kişilik kafileye dahil etmedi. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci de kadroda yer almadı.

Galatasarayın 24 Erzincanspor maçı kafilesi; Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney ve Birhan Vatanseverden oluştu.

Sıcak karşılama

Galatasaraylı oyuncular Erzincanda buz gibi havada sımsıcak bir şekilde karşılanırken, Kaptan Selçuka çiçek verildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.