2 Aralık 2017 Milli Piyango sonuç sorgulama

02.12.2017
79
2 Aralık 2017 Milli Piyango sonuç sorgulama

Sayısal Loto sonuçları belli oldu! (2 Aralık Milli Piyango sonuç sorgulama Sayısal Lotoda bugün bin 99uncu hafta çekilişi gerçekleştirildi. İşte bu haftanın Sayısal Loto sonuçları ve şanslı numaralar! Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamış, 3 milyon 801 bin 830 lira 42 kuruşluk büyük ikramiye bu haftaya devretmişti.

2 ARALIK 2017 SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Büyük bir merakla beklenen 2 Aralık 2017 Sayısal Loto sonuçları çekildi. Yurdumuzun dört bir yanında milyonlarca vatandaşımızın şansını denediği Sayısal Loto sonuçları şöyle:

1, 5, 8, 17, 20, 46

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SAYISAL LOTODA EN ÇOK HANGİ SAYILAR ÇIKAR?

Sayısal Loto çekilişleri sonucunda en çok çıkan ve talihlilere ikramiye kazandıran sayılar; 18, 21, 36, 38, 40
Çekilişlerde en az çıkan sayılar; 33, 37, 43, 45

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto çekilişinde 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanırlar. Talihlilerden;
3 ve 4 bilenler Loto bayilerinden,
5 bilenler Loto bayileri veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden ikramiye alabilir.
Sayısal Loto çekilişlerinde ikramiye kazananların, 1 yıl içerisinde ilgili yerden ikramiyesini alması gerekir. 1 yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi yapılmaz. İkramiyenin talihlilere ödenebilmesi için; biletin üzerindeki güvenlik numarası, barkot, seri numara ve çekiliş sayılarının tam olarak okunması gerekir.

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödenmez. Kupon doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz, istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Doldurulan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Doldurulan her kolon için ücret ödemesi yapılır.
Çekilişlerde devir sayısı üç haftayı geçemez. Dördüncü hafta da altı bilen çıkmazsa, ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.