17 Eylül 2015 Perşembe reyting sonuçları

18.09.2015
67
17 Eylül 2015 Perşembe reyting sonuçları

17 Eylül 2015 Perşembe TNS reyting sonuçlarına göre en fazla neler izlendi? Kurtlar Vadisi Pusu , İnadına Aşk , Çarşı Pazar , Fenerbahçe Molde maçı ne kadar izlendi reytinglerde nasıl sonuç aldı?

17 Eylül 2015 Perşembe TNS reyting sonuçları . 17 Eylül Perşembe reyting sonuçlarına göre Kurtlar Vadisi Pusu , İnadına Aşk , Çarşı Pazar filmi , Fenerbahçe Molde maçı ne kadar izlendi hangi dizi program nasıl reyting aldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Fenerbahçe Molde UEFA Avrupa Ligi maçı Total ve AB grubunda en fazla izlenen program oldu. Kanal D ekranlarında nefes kesen bir bölümle yeni sezona başlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ve Fox TV’nin sevilen dizisi İnadına Aşk maçın ardından en fazla izlenen yapımlar oldu. TV’de ilk defa ekrana gelen Star TV’de yayınlanan Çarşı Pazar isimi Türk filmi de en fazla izlenen programlar arasında yer aldı. Perşembe gününe ait TNS ilk 100 program Total ve AB grupları reyting sonuçları listesi sabah saatlerinde açıklanınca sitemizde yayınlanacaktır.

Perşembe akşamlarının reyting birincisi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen bir bölümle yeni sezona merhaba dedi.

Reyting Nedir?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayıdır. Yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor bu işlemi az önce belirttiğim gibi AGB gerçekleştiriyor. Adaleti konusunda bir belirleyicilik yok ancak daha fazlasını gerçekleştirmekte şu an için mümkün değil.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.