15 Eylül 2015 Salı reyting sonuçları

16.09.2015
78
15 Eylül 2015 Salı reyting sonuçları

15 Eylül 2015 Salı TNS reyting sonuçlarına göre en fazla hangi dizi ve programlar izlendi? Kaderimin Yazıldığı Gün, Aşk Yeniden, Bir Deniz Hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ve Galatasaray – Atletico Madrid maçı ne kadar izlendi hangi dizi nasıl reyting aldı?

15 Eylül 2015 Salı TNS reyting sonuçları . 15 Eylül Salı reyting sonuçlarına göre Kaderimin Yazıldığı Gün, Aşk Yeniden, Bir Deniz Hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ve Galatasaray – Atletico Madrid maçı ne kadar izlendi hangi dizi nasıl reyting aldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Galatasaray Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı en fazla izlenen program oldu. Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı Salı akşamı, geçen sezonun sevilen dizileri Aşk Yeniden ve Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezon bölümleriyle ekrana gelirken, Kanal D’nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Maçın ardından en fazla izlenen programlar Fox TV’deki Aşk Yeniden, ATV’deki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Star TV’deki Kaderimin Yazıldığı Gün ve Kanal D’deki Bir Deniz Hikayesi dizisi oldu. Salı günü en fazla izlenen ana haber bülteni ise Fatih Portakal ile Fox TV Ana Haber oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.