Film Haberleri

Merakla beklenen Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu +18 olacak

Merakla beklenen Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu +18 olacak Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan bilim kurgu efsanesinin yeni filmi The Matrix Resurrectionsın yaş sınırı belli oldu. Film +18 olacak.

Bilim kurgu dünyasının en önemli serilerinden biri olan The Matrixin dördüncü filmi için çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin yaş sınırı belli oldu.

+18 Olacak
Yapılan açıklamaya göre The Matrixin yeni filmi Matrix Resurrections, +18 yaş sınırına sahip olacak. Bu durum çok da şaşırtıcı olmadı çünkü serinin önceki filmleri de aynı yaş sınırına sahip olmuştu. Hatta Matrix Reloaded filmi +18 filmler arasından en çok hasılat yapan filmdi, Deadpool çıkana kadar.

The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini ise Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor. Film için daha önce paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir