HaberlerSpor

Manchester United Chelsea Maçı Canlı izle

Manchester United Chelsea Maçı Canlı izle Manchester United Chelsea Maçı Seyret Manchester United Chelsea Maçını Canlı izle Manchester United Chelsea Canlı izle Manchester United Chelsea Maçı izle

Sadece İngiltere’de değil belki de dünyada haftanın maçı. Bu maç bir nevi final havasında ve şampiyonu belli
edecek gibi gözüküyor. M.United iki kulvarda birden yoluna devam ederken son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Arsenal’in yanında Chelsea de başına bela oldu ve bu maç öncesinde fark 3 puana indi. United berabere bile kalsa avantajını son 2 haftaya girerken koruyacak ama kaybederse Chelsea averajla liderliğe yükselecek.

Hafta içinde Şampiyonlar Liginde Schalke karşısında bazı oyuncularını dinlendirmesine rağmen 4-1 kazanan ve finale yükselen United bu maç öncesinde moral buldu. Arsenal yenilgisi takımı biraz sarstı ama bu sezon zaten deplasman maçlarında bekleneni verememişlerdi. Ama evlerinde durum farklı ve 17 maçtır Old Trafford’da kaybetmeyen United son 13 maçın tamamını kazanmayı başardı. Ama Alex Ferguson geçen sezon oynanan ve evlerinde 2-1 kaybettikleri maçı unutmadı. Bu nedenle daha temkinli ve yenilmemeyi düşünen bir takımla sahada olacak. Hafta içinde oynamayan Rooney ve Hernendez’in yine sahada olması bekleniyor.

Chelsea ise son haftalarda doludizgin gidiyor. 10 maçtır yenilmeyen ve son 6 deplasman maçında kaybetmeyen Chelsea geçen hafta biraz hakem yardımıyla Tottenham’ı 2-1 yenerek yarışta umutlandı. Tam anlamıyla bir final oynayacaklar ve kazanmak zorundalar. Drogba ve Kalou ile Torres’i kenara atarak oynayan Chelsea daha başarılı oluyor. Lampard ve Fernandes orta sahada daha iyi anlaşmaya başladılar.

İki takım bu sezon 4 kez karşılaştı ve 3 maçı United kazanırken 1 maç Chelsea’nin oldu. Son 2 ayda 3 kez oynadılar ve ligde Chelsea sahasında rakibini 2-1 yenmeyi başardı ama Şampiyonlar Liginde United deplasmanda 1-0 , sahasında ise 2-1 ile güldü. Bu maçta United’ın şampiyonluğu verecek bir sonuç alacağını düşünmüyorum. Bence United yenilmez. Ama kazanmak zorunda olup saldıracak bir Chelsea kolay gol yiyebilir. Bence bu maça 1 oynanamalı. 2-3 gol de alternartif olabilir.

* Manchester United evinde son 15 maçını kazandı.

* Manchester United evinde bu sezon oynadığı 27 resmi maçın 24’ünü kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Manchester United’ın son 9 maçının 7’si ALT bitti.

* Chelsea son 4 maçını kazandı.

* Chelsea son 9 deplasman maçında 1 kez kaybetti (5G-3B).

* Chelsea’nin son 5 maçı ÜST bitti.

* Manchester United ile Chelsea arasındaki son 5 maçın 4’ü ÜST bitti.

* Manchester United geçen ay Ş.Ligi çeyrek finalinde Chelsea’yi 2 maçtada yendi.

* Manchester United evinde son 6 maçta Chelsea’yi 4 kez yendi (1B-1M)..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir