Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya aşkına ne dedi?

14.08.2021
76
Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya aşkına ne dedi?

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya aşkına ne dedi? Türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda, Asistanım dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklamıştı.

Türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda, Asistanım dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklamıştı. tv100ün haberine göre; Önceki gün Nişantaşında görüntülenen Ayşegül Yıldız, 2013 yılında boşandığı Tatlısesin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.BEN HANIMEFENDİYİ YARDIMCISI OLARAK TANIDIMYıldız, konuyla ilgili, Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Biz boşanalı dokuz yıl oldu. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım. Bu konuda bir daha konuşmayacağım. açıklamasını yaptı.

MUTLUYUM, EVLİYİM İbo Showda Ebru Yaşarın Sen nikahlanmışsın demesi üzerine Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saymıştı.Beşince kez nikah masasına oturduğunu da söyleyen Tatlıses, Mutluyum, ben evliyim kardeşim. Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim demişti.İbrahim Tatlıses, daha sonra ise, Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği açıklamasını yapmıştı.69 yaşında 7 çocuk ve 9 toruna sahibi olan İbrahim Tatlıses, Bodrumda genç sevgilisi Gülçin Karakaya ilk kez kameralar karşısına geçmişti.

Kaynak: Hürriyet

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.