Sesli Kameralı Sohbet Platformu

11.10.2011
86
Sesli Kameralı Sohbet Platformu

Sesli Kameralı Sohbet Platformu; Kullanıcılarına ücretsiz yazılı, sesli ve kameralı sohbet imkanı sunan platformlardır.

Sanal ortamda sayısı bir hayli fazla olan kameralı konuşma platformları içerisinde kameralı sohbet platformu‘nun ayrı bir yeri vardır.

Bir kameralı sohbet sitesinde ücretsiz olarak olarak sohbet edebilirken herhangi bir sınırlandırmaya maruz kalmazsınız. kameralı sohbet odaları içerisinde dilediğiniz kadar kullanıcı ile aynı anda yazılı, sesli ve kameralı sohbet etme imkanına sahipsiniz.

Bildiğiniz üzere, Messenger, Yahoo, Google Talk, FaceBuzz, Omegle, ChatRoulette gibi kameralı ve yazılı sohbet imkanı sunan platformlar kullanıcılarına aynı adnda maksimumum bir kişi ile kameralı konuşma imkanı tanımakla kalmayıp, Facebuzz, Google Talk, Messenger ve Yahoo sundukları hizmeti e-posta adresleri üzerinden sunmaktadırlar.

Hal böyle olunca kullanıcılar sürekli tanıdıkları kişile ile konuşmak durumunda kadldıkları yetmezmiş gibi birde bunun üstüne aynı anda sadece bir kişi ile kameralı sohbet edebilmektedirler.

Yukardada bahsettiğimiz gibi kameralı sohbet siteleri kullancılarına herhangi bir sınırlandırma getirmez. Kameralı sohbet odaları içerisinde dilediğiniz kadar kullanıcı ile online olarak sesli kameralı yazılı sohbet edebilir, izdivaç gibi canlı performanslara sahne olan organizasyonlarımızdan faydalanabilirsiniz.

İlk kez bir kameralı çet sitesine giriş yapıyorsanız, bilgisayarınıza Aktivex Denetimi aktivasyon programını yüklemeniz gerekmektedir.

Tamamen zararsız olan bu aktivasyon programını yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde kameralı sohbet odaları’na giriş yapabilirsiniz. Programı birkez yüklemeniz yeterli olacaktır. Aynı gün içerisinde yada gelecekteki günlerde yapacağınız girişlerde tekrar aktivex denetimi’ni yüklemenize gerek yoktur.

Seviyeli aile ortamı, kaliteli tasarımı, yüksek ses ve görüntü kalitesi ve sorunsuz bağlantı hızıyla kullanıcılarına kameralı sohbet odalarında 7/24 online hizmet veren Yuregininsesi.Com Saygı, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde hoş sohbetler diler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.