Haberler

İslamda anal ilişki

İslam dini anal ilişkiye nasıl bakıyor? Bu tarz ilişkinin doğurduğu sonuçlar neler?

Dinlerde cinsellik noktasında bazı sınırlamalar ve yasaklar getirilmiş, bu sayede sapkınlıklardan korunmak amaçlanmıştır. İslam Dini içerisinde de bu tarz kurallar ve kaideler bulunmaktadır. Bu kurallardan bir tanesi de Anal İlişki noktasındadır.

İslam Dini Anal İlişkiyi kesinlikle haram kılmış ve yapanları lanetlemiştir. Livata adı verilen bu olay eşler için haram olup, bu olaya teşvik eden bireyinde büyük bir günaha girmesine sebebiyet vermektedir. Aynı şekilde bu tarz ilişkileri onaylayan çiftlerde büyük bir günah içerisindedir.

Kuran-ı Kerim’de ve Hadis-i Şeriflerde açıkça yasaklanan arkadan ilişki ya da anal ilişki günümüzde büyük bir günah gibi görülmemeye ve oldukça yoğun bir kesim tarafından yapılmaya başlanmıştır. Bu ve buna bağlı bazı cinsel ilişki yolları sebebiyle son yıllarda birçok cinsel rahatsızlık türemiş ve bu rahatsızlıkların sebep olduğu sıkıtılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Sağlık noktasında da arkadan ilişki ya da anal ilişkinin kişi için iyi olmadığı kanıtlanmıştır. Sonuçta yararlı yada sağlıklı bir cinsel ilişki yöntemi olsaydı dinler tarafından da yasaklanmazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir