Magazin

İdil Fırat tan hamile iddiasına flaş cevap 2018

İdil Fırat ile oyuncu Mert Fıratın apar topar nikah masasına oturma nedenleri olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. 8 Eylülde Alaçatıda dünya evine girecek olan ünlü çiftin, sosyetik güzelin hamile olması nedeniyle düğün için acele ettiği öne sürüldü. İdil Fırattan ise hamile iddiasına sert yanıt geldi.

Sabah Gazetesinden Bülent Cankurtun, Müstakbel Gelin Hamile başlıklı yazısı şöyle:
Jet hızıyla başlayan ilişkilerini yine jet hızıyla mutlu sona ulaştırmaya hazırlanan İdil Fırat ile Mert Fırat cephesinden müjdeli bir haberim var!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan, Haziranda nişanlanıp 8 Eylülde de Alaçatıda evlenecek olan çiftin bu ani evliliğinin nedeni bebek! İlişkileriyle herkesi şaşırtan çiftin çok yakınlarından öğrendiğim ki; onlar da son yıllarda pek bir moda olan Önce bebek sonra nikah modasına uymuş.

BALAYINA SENEYE ÜÇ KİŞİ ÇIKACAKLAR

Hafta sonu Alaçatıda bekarlığa veda partisi veren, Fenerbahçenin eski yöneticisi Önder Fıratın Sibel İdil Kerimoğlundan olan kızı İdil Fırat, henüz hamileliğinin başında olduğu için karnı belli olmuyor.

Bu arada 8 Eylülde Çeşmedeki The Stay Otelde nikah masasına oturacak çiftin, müstakbel damadın iş yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayacağını öğrendim. Balayına, seneye yaza üç kişi çıkmayı planlamışlar. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Müstakbel gelin İdil Fırat, hafta sonu önce Spiaggia Grande Beachte, sonra da Agrovela Otelde 12 kız arkadaşı ile birlikte bekarlığa veda partisi düzenledi.

İDİL FIRATTAN AÇIKLAMA

Mert Fıratla nikah masasına oturmaya hazırlanan İdil Fırat, hamile olduğu iddialarına sert bir yanıt verdi. Instagram hesabından açıklama yapan sosyetik güzel, Masabaşı yalan haberler ile avukatımın ilgilendiğini ve hukuki süreci başlatacağımızı belirtir, kuru iftira atmayan, ahlaklı ve dürüst insanlara huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir