Dizi Haberleri

Hayat Bazen Tatlıdır 20. bölümde Hayat ve Cerraha büyük sürpriz

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdırda bu akşam Hayat ve Cerrahın nikahında büyük bir sürpriz yaşanacak. Koray, abisinin kendine attığı tokadın hesabını sormak için evde bulduğu nikah davetiyesinin peşine düşer. Hayat Bazen Tatlıdır 20. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam ekrana gelecek.

Hayat Bazen Tatlıdır 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. star TV ekranında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan, ve Ufuk Özkan gibi usta isimlerin yanı sıra, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Anı Tetik, Sevda Erginci, Melis Sezen, Zeynep Alkan, gibi genç yeteneklerde kadroda yer alıyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 20. BÖLÜM FRAGMANI

Bu akşam ekrana gelecek olan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yeni bölümde Hayat ve Cerrahın nikah töreninde yaşanacak olan sürpriz ne? Koray abisinin kendisine attığı tokadın hesabını sormak için eve gelen davetiyenin peşine düşer. Koray sırrını Gözde ile paylaşır. Sevda, Koray ve Gözde arasında yaşananları yanlış anlar. Neyseki sonuç kısa sürede ortaya çıkacaktır. Hayat Bazen Tatlıdır 20. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam Star TV ekranında..

HAYAT BAZEN TATLIDIR 20. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hayat ve Cerrahın nikahında yaşanacak sürpriz ne?

Koray, abisinin attığı tokatın intikamını almak için evde bulduğu nikah davetiyesinin peşine düşer! Abisinin büyük sırrına ulaşmak için Gözdenin de yardımına ihtiyacı olur. Koray ve Gözdeyi birlikte gören Sevda, bu durumu yanlış anlar! Şerif ve Birtanem arasında balayı krizi yaşanır!

HAYAT BAZEN TATLIDIR 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Birtanem’in yurt dışında balayı isteğine Şerif, hiç para ödemeyeceği bir çözüm bulur! Ebru Burak’a yakınlaşma planlarını uygular! Loçko Asya’ya verdiği sözü tutar, bütün okulun önünde ona olan aşkını ilan eder! Bizimkiler bir köy okulu için yardım toplarken ortalık karışır! Hayat ve Cerrah’ın nikah zamanı büyük bir sürpriz yaşanır!.

Yayın Günü: 12 Mart Pazar
Yayın Saati: 20.00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir