HaberlerSpor

Gençlerbirliği İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçını Canlı izle

Türkiye Ziraat Kupası Maçı Gençlerbirliği İstanbul B.Belediyespor Maçı Canlı izle Gençlerbirliği İstanbul B.Belediyespor Maçı Canlı Seyret Gençlerbirliği İstanbul B.Belediyespor Maçını Canlı izle Gençlerbirliği İstanbul B.Belediyespor Canlı izle Gençlerbirliği İstanbul B.Belediye spor Maçı izle

Son haftaların formda takımlarından olan Gençlerbirliği, deplasmanda 1-1 kaldığı maçın rövanşında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk ediyor. Gençlerbirliği’nde Mustafa Pektemek gollerine devam ederken, takımın hareketli ve arzulu futbolu dikkat çekiyor. Aslında Gençlerbirliği deplasmanda oynadığı ilk maçta işi bitirebilirdi. Girdiği sayısız pozisyondan yararlanamayan Başkent ekibi, şanssız bir şekilde sahadan beraberlikle ayrıldı.

Belediye ise kötü bir dönemden sonra yavaş yavaş toparlanıyor. Holosko attığı gollerle Belediye’yi sırtlayan isim oldu. Abdullah Avcı’nın finalde olmayı çok istediği biliniyor. İlk maçtaki kadar kötü bir Belediye sahada olmayacaktır.

Belediye’nin her ne kadar daha derli toplu oynayacağını düşünsem de turu Gençlerbirliği geçmeye yakın. Gençlerbirliği galibiyetine verilen 2.00’lık oran denemeye değer.

* Türkiye Kupası, Yarı Final rövanş karşılaşması. İlk maç 1-1 berabere bitti.

* Gençlerbirliği son 4 maçını kaybetmedi (2G-2B).

* Gençlerbirliği evinde son 4 maçının 3’ünü kaybetti (1G).

* Gençlerbirliği’nin son 10 maçının 8’i ÜST bitti.

* Büyükşehir Bld.spor son 6 deplasman maçında 1 kez kaybetti (2G-3B).

* Büyükşehir Bld.spor’un son 8 resmi maçının 7’si TGS 2-3 aralığında bitti.

* Gençlerbirliği ile Büyükşehir Bld.spor arasındaki son 10 maçın 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Gençlerbirliği son 5 maçta Büyükşehir Bld.spor’u 4 kez yendi (1B).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir