Spider-Man 3 ten yeni resmi görseller paylaşıldı

14.10.2021
75
Spider-Man 3 ten yeni resmi görseller paylaşıldı

Merakla beklenen Spider-Man: No Way Homedan yeni resmi görseller geldi Marvel Sinematik Evreninin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Homedan yeni resmi görseller geldi. Görsellerde Spider-Man, MJ ve Doctor Strangei görebiliyoruz.

Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Homedan yeni görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görsellerde Spider-Man, MJ ve Doctor Strangei, yani filmin ana yıldızlarını görebiliyoruz. Ayrıca Entertaintment Weekly ile röportaj yapan Tom Holland, Alfred Molina ile yani Doctor Octopus ile çalışmanın çok keyifli olduğunu söyledi. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Spider-Man 3, yaniSpider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.