Marvelın yeni filmi Eternalstan ilk yorumlar geldi Epik bir film

20.10.2021
75
Marvelın yeni filmi Eternalstan ilk yorumlar geldi Epik bir film

Marvelın yeni filmi Eternalstan ilk yorumlar geldi Epik bir film Marvel Sinematik Evreninin bu yıl yayınlanacak olan yeni filmi Eternalstan ilk yorumlar geldi. Yorumlara göre epik bir film geliyor.

Marvelın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Eternals. Filmden de ilk yorumlar geçtiğimiz saatlerde geldi.

Epik Bir Film
Türkiye saati ile bu sabah Eternalsın Amerikada galası yapıldı. Galanın ardından da filmi izleyenler sosyal medya üzerinden spoiler olmadan genel yorumlarını paylaştı. Gelen ilk yorumlara göre Eternals filmi her ne kadar kozmik bir evrende geçse de duygu ve hikayesi bir hayli gerçekçi hissettiriyormuş. Ayrıca filmin epik bir film olduğu da özellikle belirtilmiş. Son olarak Angelina Jolie, özellikle övülmüş.

Eternals, 5 Kasım 2021de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor ve kendisi bu yıl Oscarda En İyi Yönetmen ödülünü kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor. Yönetmen Chloé Zhao, bu yılki Oscarda En İyi Yönetmen ödülünü almıştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.