Antalyada çekimleri yapılan Operation Fortunedan ilk fragman

11.12.2021
75
Antalyada çekimleri yapılan Operation Fortunedan ilk fragman

Antalyada çekimleri yapılan Jason Statham başrollü Guy Ritchie filminden ilk fragman geldi Antalyada çekimleri yapılan Guy Ritchienin yönetmenliğini yaptığı Jason Statham ve Aubrey Plaza başrollü Operation Fortune: Ruse de guerre filminin ilk fragmanı geldi.

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleri yöneten, kendine has bir yönetmenlik tarzı olan Guy Ritchienin yeni filmi Operation Fortunedan ilk fragman geldi.

Daha öncesinde Five Eyes olarak bilinen filmin ismi geçtiğimiz aylarda Operation Fortune olarak değiştirilmişti. Filmin bizler için en ilgi çeken tarafı ise filmin çekimlerinin bir bölümünün Antalyada yapılmış olması. Film, dünya için büyük tehlike arz eden ölümcül bir silahın ticarileştirilmesini önlemek için görevlendirilen MI6 ajanı Orson Fortuneun hikayesine odaklanacak.

Filmin vizyon tarihi 21 Ocak 2022. Filmin fragmanında da Antalyada geçen sahneleri görebiliyoruz. Guy Ritchienin yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Cary Elwes ve Josh Hartnett gibi isimler bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Operation Fortune Türkçe Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.