Olmak İstediğim Yer Filmini Full izle

Olmak İstediğim Yer Filmini Full izle

Olmak İstediğim Yer Film Fragmanı izle, Olmak İstediğim Yer Full izle, Olmak İstediğim Yer Filmi izle, Olmak İstediğim Yer Filmi Full izle, Olmak İstediğim Yer Full izle, Olmak İstediğim Yer Filmi izle Seyret

Özet; Cheyenne şimdi ellili yaşlarını süren, bezgin, eski bir rock yıldızıdır. Yaşına rağmen eski alışkanlıklarından, giyim tarzından vazgeçmek istemeyen Cheyenne, 30 senedir görüşmediği babasının ölümü üzerine Dublinden mecburen New Yorka gelir ve cenaze sırasında babasının insani bir suça karşın intikam peşinde olduğunu öğrenir.II.

Dünya Savaşı sırasında babasına Auschwitz toplama kampında Naziler tarafından işkence edilmiştir ve şimdi bu Nazi subayını bulma görevini Cheyenne üstlenecektir.
Babasının intikamı için ABDyi boydan boya geçen eski rock yıldızı Cheyenne rolünde Sean

Pennin başarılı bir oyunculuk ortaya koyduğu yapımda Penne Frances McDormand, Judd Hirsch ve Eve Hewson eşlik ederken, film müziklerinde David Byrne ve Will Oldhamın imzası var.
Senaristliğini Umberto Contarello ve Paolo Sorrentinonun üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda gene Sorrentino oturuyor.

Yönetmen: Paolo Sorrentino
Oyuncular: Sean Penn, Frances McDormand, Judd Hirsch
Tür: Dram, Romantik
Ülke: Fransa, İtalya, İrlanda

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.